Utmaning

I vår strävan att öka utbytet med våra besökare och också snygga till sidan så utlyser vi härmed en tävling.

Det vi vill ha är ett nytt huvud till sidan, en banner om man vill kalla det så. Den bör hålla måtten om ca 720 pixlar i bredd och nåt i stil med 85-200 pixlar i höjd och det egentligen enda formkravet i övrigt är att den bör innehålla orden ”gatukonst.se”.

Skicka in ditt bidrag till info@gatukonst.se.
Det vinnande bidraget belönas inte bara med att pryda huvudet på gatukonst.se under en tid framöver utan också med ett exemplar av Benkes bok ”Street Art Stockholm”, signerad och pyntad enligt konstens alla regler.

Så, fram med kreativiteten och skicka in nåt skoj, deadline är 30 april. Är vi övermodiga nu och det inte blir någonting något inskickat kastar vi boken på majbrasan.

Glad påsk!

Etiketter: ,