Och vinnaren är…

barsky

Tack för all respons i kommentarer och via epost! Många vill se fler intervjuer och det blir det framöver. Dagens tag verkar vara populär hos de flesta. En del saknar möjligheten att kunna kommentera bild för bild. Mange kollar lite på det. Han kollar även upp vilket forum som skulle kunna passa oss, det har flera efterfrågat. Vi kanske bör fundera lite på hur vi ska indexera/tagga upp det som blir arkivet. Annars mest positiva grejer. Lite dissningar om att det var bättre förr och att sidan känns lite för ambitiös. Någon föreslog även att vi skulle köra Hop Louies gatukonstguide här, och det tänker jag göra om ni inte tycker det är gammal skåpmat. Ska bara uppdatera den först.
Ok, något jag missat? Vinnaren? Jo, det blev Prao. Fin film kommer med postfarbrorn. Tack igen och fortsätt risa och rosa.