Lübeck

Lübeck

Gatukonsten i Lübeck påminde en hel del om scenen här hemma, mycket stickers av varierande kvalitet och en del trevliga stenciler. Slänger upp alla de 30 bilder jag lyckades ta under den lite dryga timmen jag var ute och fotograferade där. Detta är också den sista större uppdateringen ifrån min resa söderut till Polen, Tjeckien och Tyskland. En lite mindre uppsamlingsuppdatering kommer senare med ströbilder ifrån Dresden, Potsdam och nån håla jag glömt namnet på. Benke har ju dragit ner till Berlin och vi kan ju hoppas att han springer på en del godsaker därnere.

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

_Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Lübeck

…och så en sak som jag gärna hade velat ha osedd.

Lübeck