En osalig blandning

Tömmer här kamerans minneskort på lite bilder från den senaste tiden. Har varit runt på söder såklart, men även på Kungsholmen, Vasastan och så långt bort som Älta. Detta innehåller också lite raljerande om den nuvarande politiska ordningen, känsliga kan kanske blunda.

Den här sista bilden får symbolisera en tanke om nedmonteringen av vårt samhälle. Jag hade tänkt att skriva en längre text om hur borgarna pissar på oss förortsbor, men historierna om Boultbee, hatet mot Fria Teatern och försäljningen avbland annat Högdalsbadet gör mig bara trött.. Trodde att det de kom fram till för fyra år sen kunde hålla, men nej då. Kommunen, staten, ska sälja allt de kan – det de inte kan sälja ska läggas ut på entrepenad – för vårt allas bästa. Hmpf!

Och nej, jag har inte glömt hur man behandlade Aspuddsbadet. Eller hur man ville lägga ner ungdomsidrotten.

Som lök på laxen kommer sedan en västgötsk borgarkärring och tycker att det område jag bor och lever i är ”fiendeland”. Antar att hon trollar, försöker vara roligt på något sätt, men skrattet fastnar tyvärr i halsen.

Som sagt, man kan bli trött, men så trött är jag inte än att jag inte orkar jiddra tillbaka.

Handsken är kastad.