På vernissage i Virserum

Precis som vi nämnde i fredags så öppnade en ny utställning i Virserums Konsthall igår kallad ”Sverige – tillståndet i riket” producerad av Lars Andersson-Schaar. Jag var där tidigare i vår och deltog i att måla och nu var det dags att kolla in läget, tog givetvis ett gäng bilder som kommer här.

Förutom att jag själv varit med och spillt en del färg så kunde jag även notera att bland annat dessa fanns representerade i den stora utställningslokalen en trappa upp i konsthallen;
Hop Louie, Mango, Sanna-Lisa Gesang-Gottowt, Wave, Waver, Fink, Ekensberg Hooligans, Hello Jenka, Anoia, Joann Kneedler, Linn Ahlgren, Asteric, Flowr, IZI, Röda Korset, Shora Dehnavi Goldkuhl, Gustav Engström, De ensamma julfirarnas Förening, KRIS, Oskarshamns Fibrogrupp, Kvinnojouren i Hultsfred, föreningen Miljonprogrammet och Berättarföreningen Tellus.

Utställningen har öppet in i december i år och delar av den kommer under tiden att bytas ut. Är du eller din föreningen intresserad av att vara med, hör av dig till konsthallen.