Stickerbyte?

Finns det något intresse för ett nytt stickerbyte?

Koncept: Det är lika enkelt och smidigt som genialt. Du skickar in ett antal stickers och ett förfrankerat kuvert till en adress, en tid senare dimper det ner ett gäng andra stickers hemma hos dig. Enda nackdelen är att någon måste hålla i själva fördelandet av de klibbor som kommit in, men det kan ju någon ihärdig nörd ta sig tid till…

stickerdörr

Bakgrund:I Sverige har det funnits två tidigare ”stickerbyten”, dels tidigare gatukonstsidan Atlasmuren.se och senare stickerbytet.blogspot.se som lade ner verksamheten sommaren 2010. Internationellt har det funnits en hel del olika sidor som fungerat på samma sätt, bland annat Stickerswitch.com

Det här är alltså inget löfte om att dra igång ett på nytt, utan finns det ett större intresse så kanske det är möjligt att jag orkar dra igång det. Kommentera gärna eller dra iväg ett mail till magnus@gatukonst.se!

Etiketter: ,