Graffitifrämjandet och Subtopia bygger en graffitivägg i Alby!

Hälsningar från Graffitifrämjandet och Subtopia:

”Vi har nu en möjlighet att bygga en vägg längs tunnelbanenätet. Planen är att väggen ska bli 30-40 meter i ett första stadium för att senare kunna byggas ut. Väggen kommer främst att hållas öppen på helger med vissa undantag då området har många användningsområden.

För att bygga väggen som kommer att bestå av plywood behöver vi 15 000 kronor. Delar av budgeten har vi redan samlat in men inte allt! Bygget startar när vi har finansieringen klar. Ge ett bidrag och hjälp oss att bygga en öppen vägg i Alby!”

graff!

Sätt in pengar på följande:

Bankgiro: 845-0306 eller Postgiro: 63 49 84-9

Insamlingsbössor finns också utställda på följande butiker:

Highlights, Östgötagatan 16

Highlights, S:t Eriksgatan 64

Skank, Gamla Brogatan 23

WeSC Conceptstore, Kungsgatan 66