Stöd uppbyggnaden av nya Cyklopen!

Stöd Cyklopen via SMS. Skicka ”CYKLOPEN [VÄRDE]” till 72550. Följande värden finns tillgängliga: 20, 50, 70, 100, 150 och 200 kronor. Mer information finns här. Cyklopen på Facebook.

Från Cyklopens webbplats:

Efter år av direkt aktion och ockupationer, ändlösa möten med stadstjänstemän och irrfärder i byråkratiska korridorer, stod vårt hus färdigt sensommaren 2007. Ett containerslott byggt på en grund av kamp, svett och snedslagna spikar. Cyklopens allseende öga vakade över ödetomten i Högdalen, välkomnade alla som längtade efter en annan stad. Plötsligt hade våra drömmar någonstans att bo.

Men i november 2008 brändes Cyklopen ned till grunden. Branden var anlagd, organiserade nazister misstänks ligga bakom. Vägen tillbaka har varit lång, men nu står Cyklopen i begrepp att resa sig ur askan. Under sommaren ska ett nytt slott stiga upp som ett sträckt långfinger gentemot de krafter – innanför och utanför de folkvalda församlingarna – som ser den oberoende kulturen som ett hot.

Vi har viljan, kunskapen och verktygen. Vi saknar resurserna. För att färdigställa nya Cyklopen saknas fortfarande 200 000 kronor. Och dessa pengar måste vi lyckas samla in innan vintern kommer om inte vädrets makter ska omintetgöra det vi redan byggt.
Därför ber vi dig om hjälp. Det handlar inte om välgörenhet. Det handlar om drömmar, och om delaktighet. Vill du ha ett frihetligt kulturhus – hjälp oss bygga det!

Etiketter: ,