Ta chansen och dra på graffiti-kollo

Imorgon fram till lunch är sista chansen att anmäla sig till Art of the Streets Camp, graffiti-kollot som går av stapeln den 3-5 augusti.

”Vill du få möjligheten att under en helg få utveckla dina skills i graffiti och gatukonst tillsammans med några av Sveriges bästa konstnärer? I så fall ska du anmäla dig till Art of the Streets Camp. Under helgen 3-5 augusti kommer fem konstnärer att hålla workshops på 50 meter vägg i Orhem vid Flatensön (Skarpnäck), Stockholm.

Riksteaterföreningen Graffitifrämjandet gör Art of the Streets Camp tillsammans med Riksteatern som uppladdning inför gatukonstkonventet med samma namn. Det finns plats för 20 deltagare mellan 15-18 år. Vi vill gärna få in fler tjejer!”

 

Läs mer och anmäl dig på Graffitifrämjandets hemsida.