Laglig vägg i Stockholmstrakten? Jodå.

Om det är någon som undrar hur det går i frågan om lagliga väggar i Stockholmsområdet så kan man sluta undra nu. Igår byggdes väggen ute i Alby klar och smyginvigdes av de som hjälpt till att bygga. Riksteaterföreningen Graffitifrämjandet och Subtopia står för initiativet och en hel drös med ideella arbetare har ställt upp och sett till att den blivit byggd. Stort tack ska även alla de som skänkt pengar till projektet ha!

Den femtio meter långa väggen utanför Hangaren vid Subtopia kommer officiellt att invigas inom ett par veckor, men redan nu på söndag kommer en första workshop att hållas för Botkyrka-ungdomar mellan 13 och 20 år. Är du intresserad av att delta? Maila Hugo Röjgård.  Färg, handskar och andningsskydd kommer att finnas – inga förkunskaper behövs. Är du, som ung i Botkyrka, bara lite intresserad av graffiti är det klart att du borde komma dit. Klockan 12 startar den.