Stjärnor i Malmö

Inte varje dag Malmö får finbesök från New York City, men det ser uppenbarligen ut som att Wane från klassiska crewet COD har varit och målat på lagliga väggen vid P-huset Anna tillsammans med danska storheten Bates. Själva målandet missade vi dessvärre.

Uppdatering: Som Tobias Barenthin Lindblad påpekar i kommentarsfältet var jag lite för snabb med att gissa wildstylebokstäver. Wane är visserligen nämnd i målningen, men det verkar alltså ha varit Wen som målade med Bates. Skyller på mitt lite för otränade öga och alltför lika namn…

Uppdatering 2: Rebelart.se hävdar i en kommentar nedan att det visst då var Wane som målade. Vad som verkligen hände får vi kanske inte veta med säkerhet förrän konstnären själv hör av sig. Under tiden kan vi konstatera det graffitimotståndarna alltid har hävdat: graffiti är fullkomligt oläsligt.  ; )

Uppdatering 3: Enligt Bates blogg är det Wen det handlar om. Tack till Cews.