En till överdos av Berlin

I somras var jag i Tyskland och då kunde man få sig tre rejäla överdoser av gatukonst från Berlin och Hamburg. De kan man se här, här och här. För dryga två veckor sedan åkte jag till Berlin igen och visst hade jag kameran med mig även då, och den användes flitigt.

För att man inte ska få en alltför stor överdos den här gången och drabbas av nåt slags Stendhalsyndrom har jag delat upp bilderna i ett flertal galleri som länkas till här nedan tillsammans med några exempel. Sammanlagt 510 bilder från Friedrichshain, Kreuzberg och Neukölln.

En till överdos av Berlin – tags & throwups & vanligt klotter:

tt1

tt2

En till överdos av Berlin – walls & pieces & rooftops:

wpr1

wpr2

En till överdos av Berlin – stickers:

sti1

sti2

En till överdos av Berlin – stenciler & frihand:

ste2

ste1

En till överdos av Berlin – paste ups & posters & annat:

pu1

pu2

Mycket nöje!