Graffitikollo även i sommar

Namnlöst-1

Riksteaterföreningen Graffitifrämjandet meddelar att de arrangerar Art of the Streets Camp, mer känt som ”graffitikollo”, även i sommar. Kollot går av stapeln den 18–21 juli och konstnärerna MadC, Skil, Gouge, Blue och Hacke HNR kommer att hålla i workshops.

Graffitifrämjandet skriver peppande att ”Förra året gjorde vi Art of the Streets Camp för första gången och det blev grymt redan då. I år blir det Episkt. Vi har en plats där ljudet av sprayande ackompanjeras av fågelkvitter och där ett svalkande bad bara är ett stenkast bort. På en grön äng finns det stora väggar och hur mycket färg som helst.”

Totalt finns 20 platser. För att delta måste du ha viss erfarenhet av graffitimåleri och vara mellan 15 och 17 år. Anmälan görs genom att skicka in en skiss.

Läs mer på Graffitifrämjandets hemsida.