Utställning – IOH

”Sedan tidigt nittiotal så har IOH synts runt om i Stockholm och Sverige; ibland som en svart tag på stadens elskåp, en annan gång i form av en piece på en tågsida rullandes genom staden. Under de senaste tretton åren har han även drivit en lågintensiv propagandakampanj med stickers. Klistermärkena hittar du på allt från lyktstolpar i Stockholm till busshållplatser i Kina och soptunnor i Chile.”

ioh-sheep

”När IOH nu gör sin debut på galleri så känner en igen både tekniken och estetiken från gatan. De svartvita motivens kontraster har ett stencilistiskt uttryck men väcks till liv av de snabba penseldragen med svart bläck.
Inspirationen kommer från vardagens tristess och glädje. Tavlorna kan ses som en spegelbild av konstnärens sinnesstämning under olika perioder. I spegeln möter vi glädje, ångest och depression, fårskallar och andra typer!”

Varmt välkommen på vernissage lördag den 8 jun kl 13.00- 18.00!
Utställningen pågår t.o.m. den 20:e juni.

 HL Gallery

St: Eriksgatan 64
Stockholm

Öppet mån – fre 11:30 – 18:00, lör 11:30 – 16:00.
Etiketter: , ,