Facebook 6.0

På Kommersen vid Masthuggstorget i Göteborg har den sjätte upplagan av Ollios långtgående projekt, Facebook, nu klistrats upp.

facebook6web

Ett collage av 300 bilder, sammanlagt 420×300 cm.

nära-(1)web

Dvs dryga 13 kvadratmeter.

nära-(12)web

Deltagande denna gång är bland annat Ollio, S Camilla E Boström, Emil Ulfhammer, Sofie Rudebeck, Peter Jeppson, Barbro Hultgren Fredriksson, Maximilian, Maja Rönnlund Lind, Benny Ekman, Ann-catrine Stalebrant, Ollie Nordh, Anna-Karin Pettersson, Jonathan Ström,Jenny Lundgren, Johan & Camilla Åberg, Amalia Kenamets, Amanda och Felicia Svats, Ioh, Alexandra Hedberg, Oskar Bråne, Adrian & Kalle Nord, Jonas Struck, Per Mårtensson, Kajsa Sperling, Merete Frisenbrink Lassen, Galo, Minou, Adrian P, Isac Zeipelstjerna, Julius Nord, Fhilip J Goofy, Matilda Holm Vesterlund….

nära-(19)web

Vill man vara med i nästa upplaga så är det bara att maila till jonathan.josefsson@gmail.com för mer information.

nära-(26)web

foto: S Camilla E Boström & Jonathan Josefsson