Gatukonst i Miniatyr

Programmet Miniatyr i Kanal Global hade nyligen temat gatukonst – och här kan man se hela programmet.  Den uppmärksamme tittaren kan höra bland annat att gatukonst.se namedroppas såväl som Kulturhuset Cyklopen.

”Miniatyr gästas av konstnären Jessica Hallbäck och konstkritikern, författaren Jacob Kimvall. De delar med sig av deras insyn och erfarenheter inom den kontroversiella frågan. Graffiti konst eller klotter?”

Jessica, som ligger bakom pseudonymen Angry Animals, hälsar att hon natten till den 30 november än en gång kommer att ge sig ut på gatorna för att sätta upp konst som den som hittar den kan plocka med sig hem.

”Och så har jag en ny utställning på g! -> Natten till den 30 november kommer #angryanimals göra en protestutställning mot rasism och fascism. Konstverket: ”No borders, no nations, just people” kommer att hängas upp vid de flesta tunnelbanestationer i Stockholm. Precis som förra utställningen kommer den som vill få ta ner konstverket och ta med det hem.

/Jessica”

panter_670