Första kladdvent är här!

Idag är det den första december tillika första kladdvent. Alltså börjar årets upplaga av kladdventskalendern, som är den tredje i ordningen.

Stockholms gatukonstnärer bjuder återigen på en konstjakt utöver det vanliga.

Denna konstjakt fungerar i princip som en helt vanlig adventskalender med skillnaden att staden är ramverket. Varje dag fram till jul i december dyker en ny ”lucka” upp i Stockholmsområdet. Koordinaterna till det dagliga verket kommer offentliggöras via Twitter (twitter.com/kladdvent), Facebook (facebook.com/Kladdventskalendern) och på hemsidan (kladdventskalendern.se) runt 12-tiden på dagen. Väl på plats får man leta efter just en numrerad lucka, ett snöre att dra i eller liknande märkt med dagens siffra som kommer att avtäcka dagens konstverk. Upphittaren kan sedan skicka in bilder eller filmer på avtäckandet och få dem publicerade samt vara med i utlottningen av fina priser!

Läs mer här: kladdventskalendern.se.

Kladdventskalendern är fristående från Gatukonst.se men vi uppmärksammar kalender, tävling och prisutdelning. Den uppmärksamma surfaren märker också att vi lånar ut en e-postadress till kalendern.