Skicka in bidrag

Korta versionen

Skicka gärna material till info @ gatukonst.se som du själv äger upphovsrätten till och som du vill att vi publicerar. Berätta vad det är du skickar in samt om och hur du själv vill presenteras.

Vi tar också in debattartiklar.

Långa versionen

Även om vi försöker vara allseende och trots att vi reser ganska ofta så missar vi en hel del saker ute på gatorna – det finns helt enkelt för mycket där ute för att hinna dokumentera eller ens upptäcka allt.

Vi vill gärna ha material från våra läsare – det är extra intressant att få hjälp med den geografiska spridningen och täcka in världen utanför Stockholm, Göteborg och Malmö, men även material från dessa orter tas tacksamt emot. Dela gärna med dig av bilder på dina egna och andras verk, samt förstås tips på nyheter och evenemang som vi bör uppmärksamma.

Maila oss med material och tips på info @ gatukonst.se. Vill du skicka en större mängd bilder, använd dig gärna av till exempel Sprend eller Dropsend. Tänk på att inte göra bilderna för små! Minst 670 pixlar breda måste de vara för att bli fina här, men du behöver inte ändra storlek på dina bilder innan du skickar dem. Bästa möjliga kvalitet är alltid att föredra. Viss beskärning eller redigering av inskickat material kan förekomma.

Vi är tacksamma om du även gör en kort beskrivning av vad det är du skickar, var det finns (gata, stadsdel, stad, land – vad du tycker är relevant), samt ifall du vill vara anonym, dig själv eller tipsar under ett alias. Vi respekterar alltid din integritet och sprider inte din identitet till utomstående. Skriv också om du gärna vill att vi länkar någonstans.

Bilder som skickas in till oss godkänns också för publicering på gatukonst.se i och med inskickandet, men du behåller självklart alla rättigheter till ditt material. Det är mycket viktigt att det är ditt eget material du skickar – har du hittat något intressant på nätet – bilder, filmer nyheter, video etc. – så tipsa oss hellre, och har du en vän som tagit bilder så be vännen skicka dem själv istället.

Vi ansvarar inte för innehållet i insänt material men tar oss rätten att själva göra urval av vad vi publicerar.

Vi respekterar alltid upphovsrätten. Upptäcker du att vi har publicerat material som är ditt men som du inte har skickat in, så har någon annan skickat in det i sitt eget namn. Kontakta i så fall oss så tar vi bort det – eller ger dig cred för det om du hellre vill det.